HälsoOasen»

Ansiktsbehandling

Individuell ansiktsbehandling 60 min: 675 kr
Individuell ansiktsbehandling duo 90 min: 550 kr/pers
Pure Cell Treatment 60min: 1495 kr
Pure Cell Treatment duo 90min: 1195 kr/pers

Kur 10% rabatt (vid kontinuerlig behandling)

Tillägg
Plockning av bryn: +125 kr
Färgning av fransar eller bryn inkl plockning: +175 kr
Färgning av fransar och bryn inkl plockning: +275 krMaria Åkerberg

Utseendet är inte allt , det är bara en yta men inte vilken yta som helst. Huden ska bland annat skydda för uttorkning och föroreningar. Hur många minuter unnar du din hy varje dag? Om du inte vet vad du behöver boka då in en individuell behandling så tipsar vi gärna.Pure Cell Treatment

Detta gör behandlingen:
- Ökar cellförnyelsen
- Gör dina egna hudceller mer motståndskraftiga
- Skyddar huden mot fria radikaler
- Stimulerar kollagenproduktionen
- Bygger upp hudens syraskyddsmantel
- Ger lyster
- Påskyndar reparationssystemet i huden
- Ökar vitalitet och spänst
- Omedelbar resultat med verksam på lång sikt

För första gången i världshistorien...
...har ett hudvårdsmärke lyckats med det man trodde var en omöjlighet, nämligen att erbjuda "levande hudvård".
MÅ är det första varumärket som kan erbjuda en ansiktsbehandling där levande stamceller från växtriket används direkt på huden, närmre bestämt från Rosenrot. Dessa stamceller lever tills den stund deras livskraft pressas mot huden för att den ska absorbera all den närande rikedom som finns i cellerna. Fördelarna är många. En unik uppbyggnad av huden påbörjas genom att hudcellernas kärna boostas maximalt på ett sätt som knappt varit möjligt tidigare. Detta ger huden kraft att reparera sig själv. Med denna världsnyhet sätter MÅ ribban på en helt ny nivå när det handlar om naturlig/ekologisk hudvård, den har aldrig varit såhär livskraftig förr.

Vad är stamceller och var kommer de ifrån?
Stamceller är ospecialiserade celler vilkas slutliga funktion ännu inte är bestämd. Därför anpassar de sig och stärker hudens egna celler. Vi är först i världen med att erbjuda levande stamceller för huden. Varför vi valt att satsa på levande stamceller är för att de ger unik uppbyggnad av huden. Man sätter huden på topp genom att förse den med cellkärnans mest aktiva antioxidanter. Eftersom det är stamceller så har de effekt på alla sorters hudtillstånd eftersom huden får kraft att reparera sig själv. Vi äger odlingen och projektet har sitt ursprung från forskning vid Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU) i Alnarp.

Det är nästintill omöjligt att odla fram stamceller från växter. Detta är resultatet av ett mångårigt projekt och samarbete. Stamcellerna innehåller höga halter av antioxidanter som ger huden omedelbar vitalitet, men det viktigaste av allt är att den bygger upp huden på lång sikt. PURE CELL TREATMENT är behandlingen med högintensiv näring som bygger upp huden på cellnivå. Behandlingen passar alla.