HälsoOasen»

Fransförlängning

Rama in ditt öga och öppna upp din blick!

Första ögonkontakten är ibland den enda chans du får att förmedla det du vill. Därför är ögonen och inramningen av dem så viktig att tänka på.
Vi använder oss av singel-fransar vilket innebär att man försiktigt applicerar en lösfrans, bestående av ett enda strå, på varje egen mogen frans. Fransarna är av syntetiskt material vilket gör att de är hygieniska och fäster bra på dina egna fransar. Fransen limmas en till två mm. från roten vilket gör att den inte skaver mot huden och att limmet inte kommer i kontakt med huden. Under fransförlängningen ligger man ner och blundar och slappnar av.

Fransförlängning
Nytt set 90 min: 975 kr
Återbesök efter 3 veckor 50 min: 525 kr
Återbesök efter 4 veckor 60 min: 625 krProduktsäkerhet
Novalash är noga med att göra den renaste och säkraste fransförlängningsprodukterna som möjligt. Franslimmet som används vid applicering ska bestå av den renaste och säkraste ingredienserna eftersom man är naturligt känslig i ögonområdet. Av denna anledning så använder sig Novalash utav läkarframtagna och medicinskt säkrade lim, vilket innebär att limmet är rent och fri från exponering av föroreningar. Dessutom innehåller limmet inte någon mängd formaldehyd i en oöppnad förpackning. Detta bekräftas av mätningar med EPA's metod TO-11A/8315HPLC-U. Däremot så kan en öppnad förpackning orsaka att en minimal mängd formaldehyd uppstår.

Novalash produkter är vetenskapligt framtagna, oftalmologiskt testade och helt fri från glykol och karbonat - därtill även innehåller naturlig växtextrakt, peptider och vitaminer för att främja dina naturliga fransar.

NovaLash uppfyller kraven för följande standarder:
•AEWCA
•United States Pharmaceutical Grade (USP)
•Medicinsk utvecklad
•Tillverkad i USA i enlighet med ISO och FDA's rekommendationer för formaldehyd innehåll.

NovaLash ögonfransförlängning är en helt ny metod för att öka ögonfransarnas längd och täthet. Förlängningarna är applicerade "frans för frans" för ett totalt naturligt utseende. När NovaLash är korrekt applicerade, kan fransförlängningarna vara upp till åtta veckor. Alla konkurrerande märken med bindemedel (fransklister) testade av AEWCA visade sig innehålla giftiga och cancerframkallande ämnen såsom formaldehyd. Många otestade industriellt graderade bindemedel (vanligt användande i biltillverkning) kommer in på USA- och Europa-marknaden genom Kina och Korea. Dessa Asien-producerade bindemedel är märkta i USA som "Amerikanska" märken. På grund av att området runt ögat är en av de känsligaste delarna av kroppen har NovaLash teamet med läkare och forskare formulerat det första medicinskt framtagna, formaldehydfria fransförlängningslimmet (patenterat).

Som den enda (i skrivande stund) läkarutvecklade kurs inom fransförlängningsindustrin, tränas våra makeup-artister och stylister i en omfattande kurs inom industrins senaste tekniker. Appliceringen av fransarna är ett avancerat hantverk som kräver professionella fransstylister för att kunna genomföra den med optimalt resultat. För att kunna garantera våra kunder en säker applicering så tillåter vi endast Novalash-certifierade stylister att handla och använda våra produkter.